Καλάθι  

Χωρίς προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Πληρωμή

Advertising


 

1) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ

Ο πελάτης έρχεται να παραλάβει τα προϊόντα από το κατάστημα της Copygraff Α.Ε.

 

2) ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Τα προϊόντα παραδίδονται από τον τεχνικό  στον χώρο του πελάτη. Ο τεχνικός θα τοποθετήσει τα προϊόντα και θα ελέγξει την λειτουργία τους. Επιβαρύνεται με 50 € + ΦΠΑ 23%. Η παράδοση με τεχνικό  αφορά μόνο την Θεσσαλονίκη και η μέγιστη διάρκεια επίσκεψης είναι η μία ώρα.

 

4) ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Παραγγελίες με διεύθυνση αποστολής εντός του Νομού Θεσσαλονίκης δεν επιβαρύνονται με μεταφορικά έξοδα

 

4) COURIER

Η παραγγελία θα σταλεί με ACS Courier. Το κόστος προκύπτει από το συνολικό βάρος της παραγγελίας.

  • Έως  15 κιλά κόστος 10 €

Σε δυσπρόσιτες περιοχές απαιτείται παραλαβή από το κοντινότερο κατάστημα ACS.

 

5) ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ

Για παραγγελίες μεγάλου βάρους η παραγγελία θα σταλεί με μεταφορική. Η τιμή μεταφοράς προκύπτει από την τοποθεσία του πελάτη και το συνολικό βάρος της παραγγελίας.

 

 

* Προσοχή, στην περίπτωση που η διεύθυνση παράδοσης βρίσκεται στην δυσπρόσιτη περιοχή βάσει του καταλόγου περιοχών της ACS Courier, τότε ως παράδοση θεωρείται η αποστολή του δέματος σε πλησιέστερο υποκατάστημα της ACS Courier απ όπου ο πελάτης μπορεί να παραλάβει την παραγγελία του. Η παράδοση της παραγγελίας στην διεύθυνση που βρίσκεται στην δυσπρόσιτη περιοχή θα έχει επιβάρυνση στο κόστος των μεταφορικών και θα επιβαρύνει τον πελάτη. Το κόστος σε αυτήν την περίπτωση εξαρτάται από την απόσταση από το πλησιέστερο κατάστημα ACS Courier και το βάρος του δέματος και αφορά την συνεννόηση του πελάτη με την Courier. Για να δείτε τον κατάλογο των περιοχών ACS Courier πατήστε εδώ.