Καλάθι  

Χωρίς προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Πληρωμή

Advertising

 

 


 

Σε περίπτωση που το προϊόν σας εμπίπτει σε μία από τις παρακάτω περιπτώσεις, μπορείτε να ζητήσετε την επιστροφή του.

 

Επιστροφές: Λάθος προϊόν - Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Στην περίπτωση που το προϊόν είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την αγορά το. Η επιστροφή του προϊόντος, σε αυτή τη περίπτωση, μπορεί να γίνει μόνο όταν το προϊόν

  1. βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση
  2. και με πλήρη αυθεντική συσκευασία.

Επίσης σε περίπτωση που επιθυμείτε να υπαναχωρήσετε της αγοράς του προϊόντος, θα πρέπει αυτό να γίνει εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την αγορά. Το αίτημα υπαναχώρησης του προϊόντος, σε αυτή τη περίπτωση, μπορεί να γίνει μόνο όταν

  1. είναι άθικτη η συσκευασία και το προϊόν
  2. Και σε κάθε περίπτωση μετά από ενημέρωση της Copygraff A.E.

 

Επιστροφές: Dead-On-Arrival (DOA) Προϊόντων

 

Στη περίπτωση που το προϊόν είναι DOA, δηλαδή δεν λειτουργεί κατά την παραλαβή, θα πρέπει να ακολουθείται η προβλεπόμενη διαδικασία αποκατάστασης.

Για να γίνει επιστροφή περίπτωσης DOA θα πρέπει να το προϊόν να συνοδεύεται από το αντίγραφο του «Παραστατικού Αγοράς», να είναι σε άρτια κατάσταση και συνοδευόμενο με όλα τα παρελκόμενα, να είναι εντός της προβλεπόμενης διάρκειας DOA 7 ημερολογιακών ημερών  και να συνοδεύεται από αναλυτική περιγραφή του προβλήματος κατά την συμπλήρωση της Φόρμας Επιστροφών.

Πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2310 805310 από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-16:00 (εκτός αργιών) αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας και τον τύπο προβλήματος , για να οριστεί τρόπος επιστροφής του προϊόντος.

Καμία επιστροφή χωρίς προηγούμενη ενημέρωση της Copygraff A.E δεν θα γίνετε δεκτή.
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μην διστάσετε να μας καλέσετε στο 2310 805310

Copygraff S.A.