Καλάθι  

Χωρίς προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Πληρωμή

Advertising

 

Τυπογραφεία ψηφιακής εκτύπωσης

 

 

Τα μοντέλα ψηφιακών πιεστηρίων υψηλής ταχύτητας συνδυάζουν έντονα χρώματα, μονόχρωμης ,έγχρωμης ή έγχρωμης με ιδιαίτερο τονισμό (highlight colour) εκτύπωσης, με υψηλή ταχύτητα και παραγωγικότητα.

 

Περισσότερα

 Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας 2310 805310


 

Εκτυπωτές & Φωτοαντιγραφικά παραγωγής

Εκτυπωτές και φωτοαντιγραφικά παραγωγής, υψηλής ταχύτητας για μεγάλους όγκους εγγράφων με μεγάλο εύρος δυνατοτήτων ψηφιακής εκτύπωσης για όλα τα περιβάλλοντα εκδόσεων.

 

Περισσότερα

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας 2310 805310


 

Εκτυπωτές συνεχούς τροφοδοσίας εντύπουΤα μοντέλα εκτυπωτών συνεχούς τροφοδοσίας παρέχουν εξαιρετική ισχύ, ταχύτητα και αξιοπιστία, ώστε να μπορείτε να παρέχετε στους πελάτες σας εργασίες εκτύπωσης συνεχούς τροφοδοσίας με υψηλή ποιότητα και γρήγορη παράδοση. Οι καινοτομίες στα μοντέλα εκτυπωτών συνεχούς τροφοδοσίας, όπως τεχνολογία flash fusing για μαυρόασπρο σύστημα ή σύστημα ψεκασμού (inkjet) χωρίς νερό για έντομα χρώματα, επιτρέπουν ευέλικτες εφαρμογές και χαρτιά.

 

Περισσότερα

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας 2310 805310 


 

Εφαρμογές Ψηφιακής ΕκτύπωσηςΟι προηγμένες ψηφιακές υπηρεσίες και η τεχνολογία εκτύπωσης της Xerox δίνουν τη δυνατότητα για τις σωστές εφαρμογές εκτύπωσης ώστε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και να δώσετε ώθηση στα κέρδη σας. Οι ολοκληρωμένες λύσεις μας για εφαρμογές εκτύπωσης θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε την πελατειακή σας βάση και να αυξήσετε την εμπιστοσύνη των υπαρχόντων πελατών με συναρπαστικές νέες δυνατότητες – μεταξύ των οποίων και εκτύπωση αναμνηστικών φωτογραφιών, εκτύπωση διπλωμένων χαρτονιών, έγκαιρη παραγωγή ψηφιακών βιβλίων μικρού τιράζ, εργασίες εκτύπωσης μεταβλητών δεδομένων με ενσωματωμένα διαφημιστικά μηνύματα, εκστρατείες direct mail για όλα τα μέσα και εξατομικευμένα διαφημιστικά έντυπα που είναι εφικτά με τη λειτουργία εκτύπωσης μέσω web.

Θα σας βοηθήσουμε να συνδυάσετε τα κατάλληλα μέσα, δηλ. εξοπλισμό εκτύπωσης, λύσεις ροής εργασιών και λογισμικού (συμπεριλαμβανομένων μεταβλητών δεδομένων) και εξοπλισμό τελικής επεξεργασίας, για να αναπτύξετε τις εφαρμογές ψηφιακής εκτύπωσης που θα οδηγήσουν τα κέρδη σας και θα εκτοξεύσουν την επιχείρησή σας σε νέα ύψη!Περισσότερα

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας 2310 805310