Καλάθι  

Χωρίς προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Πληρωμή

Advertising

 

H Copygraff διαθέτει πλήρη γκάμα αναλωσίμων  για όλα τα μηχανήματα Xerox. Διαθέτει στους πελάτες της τα ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ από την Xerox Hellas αναλώσιμα και σας τα προσφέρει σε ανταγωνιστικές τιμές και με ΔΩΡΕΑΝ παράδοση στο χώρο σας εντός Θεσσαλονίκης. Με τη χρήση των εγκεκριμένων αναλωσίμων είστε σίγουροι για την απροβλημάτιστη λειτουργία της μηχανής σας, είστε σίγουροι για την ποιότητα της εκτύπωσης σας και το  χαμηλότερο πραγματικό κόστος εκτύπωσης ανά σελίδα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας,

2310 805310

 


 

Xerox Green World Alliance

 

Η εφαρμογή υπεύθυνων περιβαλλοντικών πρακτικών αποτελεί δέσμευση της Xerox. Το Xerox Green World Alliance είναι ένα σημαντικό πρόγραμμα ανακύκλωσης, το οποίο ελαχιστοποιεί τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των αναλωσίμων εκτυπωτών και παρέχει εναλλακτικές λύσεις για την μη καταστροφή των άδειων κασετών.

Το πρόγραμμα ανακύκλωσης αναλωσίμων έχει αποτρέψει την ταφή χιλιάδων τόνων αναλωσίμων. Είμαστε πρωτοπόροι στην παροχή εναλλακτικών λύσεων για τα χρησιμοποιημένα αναλώσιμα, συμπεριλαμβανομένης της ανακύκλωσης μονάδων εκτύπωσης, πλαστικών και μετάλλων καθώς και τη μετατροπή των απορριμμάτων σε ενέργεια.

 

Εκμεταλλευθείτε το πρόγραμμα Xerox Green World Alliance.

Είναι εύκολο να γίνεις πράσινος! 

Ξεκινήστε εδώ την ανακύκλωση των αναλωσίμων σας