Καλάθι  

Χωρίς προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Πληρωμή

Advertising


 

Ανακαλύψτε την εναλλακτική επιλογή για αναλώσιμα για τους laser     εκτυπωτές σας. Επιλέξτε την Χerox για υψηλή απόδοση και αξία.

 

Η απόδοση έχει σημασία

Ακόμα κι αν δεν έχετε Xerox εκτυπωτή, αναζητήστε σε εμάς αναλώσιμα για τον δικό σας τύπο μηχανής. Η Xerox σας προσφέρει χαμηλότερο κόστος εκτύπωσης και εφάμιλλη ποιότητα και  απόδοση με τα original. Με τα Xerox αναλώσιμα επιτυγχάνετε ζωντανα χρώματα με εγγυημένη απόδοση εκτυπώσεων. Γνωρίζουμε την ανάγκη των πελατών μας για εξοικονόμηση κόστους
εκτύπωσης, καθώς και την εξασφάλιση της μέγιστης παραγωγικότητας. Η Xerox μπορεί να σας προσφέρει και τα δύο.

 

Σχεδιασμένα να παρέχουν εφάμιλλη ποιότητα και απόδοση.
Η Xerox ανακάλυψε την laser εκτύπωση πριν απο 60 χρόνια. Η πείρα μας στην ξηρογραφία σημαίνει πως με τα Xerox toners για χρήση σε HP και Lexmark εκτυπωτές εξασφαλίζεται εξαιρετική απόδοση από την πρώτη μέχρι την τελευταία εκτύπωση. Η Xerox μέσω του υπερσύγχρονου κέντρου εφαρμοσμένης μηχανικής, εξελίσσει την laser τεχνολογία μέσω της  ανάπτυξης κατασκευαστικών καινοτομιών και ποιοτικών εφαρμογών. Δοκιμάσαμε τα toners μας  κάτω από όλες τις πιθανές συνθήκες γραφείου (με κρύο ή ζέστη) και μελετήσαμε προσεκτικά τους ποιοτικούς παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοση της εικόνας, την πιστότητα των χρωμάτων  και την στέρεη αποτύπωση της εκτύπωσης. Μετρήσαμε την ποιότητα αναπαραγωγής και το επίπεδο  απόδοσης της φωτεινότητας προκειμένου να αποφύγουμε το πρόβλημα των αχνών  εκτυπώσεων ή το φαινόμενο του ειδώλου. Μελετήσαμε την ποιότητα της ταινίας ασφαλείας του  toner για να απαλλάξουμε το toner απο οποιαδήποτε πιθανότητα διαρροής πριν την χρήση. Οι τεχνικοί μας ακολουθούν συγκεκριμένους δειγματοληπτικούς ελέγχους για να διαπιστώσουν ότι  όλα τα toners δεν φέρουν κανένα κατασκευαστικό ελάττωμα. Τα Xerox toners υποβάλλονται σε τριπλό έλεγχο ποιότητας. Πραγματοποιούνται δειγματοληπτικοί έλεγχοι προκειμένου να  εξασφαλιστεί η διάρκεια και η ποιότητα εκτύπωσης. Κάθε toner ελέγχεται διεξοδικά πριν  συσκευαστεί. Περιοδικοί και τυχαίοι έλεγχοι των toners διασφαλίζουν συνέπεια στην ποιότητα. Οι  αυστηροί έλεγχοι και η βαθιά τεχνολογική γνώση της ξηρογραφίας μας βοηθούν να  “προσθέσουμε” ποιότητα σε κάθε Xerox toner, τόσο απο πλευράς μηχανικού σχεδιασμού, όσο και  στην τελική παραγωγή.  

 

Μπορούμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας.
Ως παγκόσμια εταιρεία ακολουθούμε τις αυστηρότερες διαδικασίες παραγωγής, καθώς και τα πιο  αναγνωρισμένα περιβαλλοντικά πρότυπα για όλες τις γεωγραφικές περιοχές του πλανήτη. Όλες οι μονάδες παραγωγής μας εντάσσονται στο πρότυπο ISO 9001 και το ISO 14001. Επίσης όλοι οι  έλεγχοι ποιότητας συμμορφώνονται με το πρότυπο DIN33870. Η κατασκευή όλων των Xerox  toner ακολουθούν το διεθνές πρότυπο REACH που αφορά στην ασφάλεια των χημικών υλικών  που περιέχονται σε αυτά τα αναλώσιμα. Xρησιμοποιούμε επίσης το πρωτόκολλο ISO IEC που  αφορά στον έλεγχο του αριθμό εκτυπώσεων που αποδίδει κάθε toner. Εξετάζουμε και υιοθετούμε  νέα πρότυπα ανάλογα με τα αιτήματα των πελατών μας. Τα Xerox toners ακολουθούν τα  αυστηρότερα πρότυπα προκειμένου να συμβαδίζουν με τις ανάγκες της αγοράς. 

 

Ευρεία γκάμα προιόντων.
Στη συνεχώς αυξανόμενη γκάμα μας, διαθέτουμε toners για HP και Lexmark. Ενώ όλα τα toners  φαίνονται ίδια, η ποιότητα στην κατασκευή κάνει τη διαφορά. Η Xerox αντικαθιστά όλα τα  κινούμενα μέρη του toner, όπως blades, photoreceptors, developers, κ.α. Όταν αγοράζετε Xerox toners για τον εκτυπωτή σας, αγοράζετε τη σιγουριά μιας τεχνολογικά ηγετικής εταιρείας. Όσον  αφορά στην ποιότητα, υπάρχει κάτι παραπάνω απ΄ όσα βλέπει το μάτι.

 

Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητα.

Αειφορία και ποιότητα μπορούν να συμβαδίσουν χέρι-χέρι. Η Xerox κατασκευάζει τα  toners με αντικατάσταση όλων των κινούμενων μερών προκειμένου να είναι απαλλαγμένα από  ελαττώματα ή μειωμένη απόδοση. Τα toners μας κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας τα πρότυπα  ISO 14001 και ISO 9001 για να διασφαλιστούν τα υψηλότερα κατασκευαστικά και περιβαλλοντικά  ρότυπα. Επίσης, χρησιμοποιούμε ανακυκλωμένα υλικά για την συσκευασία τους  αι ενθαρρύνουμε τους χρήστες για την ανακύκλωση μετά την χρήση τους.

 

Ολική εγγύηση  απόδοσης.

Χρησιμοποιήστε την ποιότητα Xerox στον εκτυπωτή σας και θα έχετε το τριπλό όφελος της εγγύησης.

1. Η Xerox εγγυάται ότι αυτό το προιόν είναι απαλλαγμένο από ατέλειες τόσο στα  λικά του, όσο και στην κατασκευή του.

2. Ισόβια εγγύηση -H Xerox δεν καλύπτει μόνο την καλή  ειτουργία κάθε toner αλλά και την καλή συμπεριφορά του εκτυπωτή. Εγγυόμαστε ότι ο χρήστης θα  χει υψηλή ποιότητα εκτύπωσης απο την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα. Σε περίπτωση που  ο toner παρουσιάσει οποιοδήποτε πρόβλημα, η Xerox είναι υποχρεωμένη για την αντικατάστασή  του

3. Κανένα ρίσκο για την εγγύηση του εκτυπωτή - Όταν επιλέγετε ένα Xerox toner για τον  κτυπωτή σας, δεν υπάρχει κανένα ρίσκο σχετικά με την εγγύηση του. Αν το toner προκαλέσει  ποιαδήποτε ζημιά στον εκτυπωτή, η Xerox θα αναλάβει τα έξοδα αποκατάστασης της βλάβης.       

 

 

Χρησιμοποιήστε την μηχανή αναζήτησης αναλωσίμων για να βρείτε το προϊον που είναι συμβατό με το δικό σας μηχάνημα, εναλλακτικά βρείτε το από την πλήρη γκάμα αναλωσίμων. Σε κάθε συσκευασία θα βρείτε την εγγύηση καλής λειτυργίας που προσφέρει η Xerox για όλα τα αναλώσιμα της.